Jak pečovat o pokožku v zimě?

Zima se blíží, jak pečovat o pokožku a chránit ji?

 

Toto téma řešíme každý rok a každý rok jsme zkoušeli něco jiného. Červené tvářičky u dětí, podrážděné okolí pusinky od dudlíku nebo od toho, jak se dětičky často olizují.

                                                                  

 

Zkoušeli jsme obyčejný lanolin, ten zabíral docela dobře, ALE… Nanášení je obtížnější a vše je mastné…

 

                                                                                                                    

 

Bambucké máslo bylo o něco lepší. Nanáší se lépe, jen jsme pořád řešili tu nepříjemnou mastnotu a ještě to pořád nebylo tak efektivní, jak bychom si přáli.

                                                                                                 

 

Pak jsme objevili Olinku od Nobilis Tilia a upřímně – používám ji moc ráda i já na své podrážděné a suché ruce. Nezůstává mi po něm dlouho mastný film, hezky voní a krásně se nanáší. Zvládnou to i děti samy. Ze všeho, co jsme doposud vyzkoušeli,je zatím nejvíc funkční.                                                           

 

Za tu dobu, co Olinku doporučujeme, jsme se setkali s velmi kladnými ohlasy a informacemi, na co všechno se dá použít – jednoduše opravdu na vše. Od tvářiček přes oděrky či opruzeniny, na podrážděnou suchou pokožku, na poškozenou pokožku…

Abychom vám Olinku trošku více představili:

Olinka je voděodolný krém s olivovým olejem a včelím voskem. Posiluje ochrannou vrstvu pokožky, vyživuje ji, pomáhá předcházet vzniku opruzenin. Sladce balzámová vůně pryskyřice benzoe zklidňuje mysl a navozuje pocit bezpečí a láskyplné péče. Vtírejte do pokožky obvyklým způsobem podle individuální potřeby.

Pokud byste měli cestu kolem našeho obchůdku v Českých Budějovicích, můžete si Olinku vyzkoušet, máme pro vás připravený vzorek.

 

 

A  zima může přijít!